2018 - 2019 Erasmus Başvuru Süreci Başlamıştır!

Erasmus+ Programı seçimleri her yıl Şubat - Mart ayları arasında, bir sonraki Akademik Yıl'ın Güz, Bahar ve Yaz Stajı dönemleri için seçilmektedir. 2018/2019 Akademik Yılı için başvurular başlamıştır.

Başvuru süreci: 12 Şubat 2018 - 12 Mart 2018 tarihleri arasıdır.

Erasmus duyurusuna ulaşmak için tıklayın.

Önbaşvuru formuna ulaşmak için tıklayın.

Önemli Not: Başvuru formları bilgisayarda doldurularak öğrenci tarafından imzalanmalı, ekine İngilizce transcript ve varsa İngilizce Belgesi (TOEFL, YDS, e-YDS, YÖKDİL belgeleri kabul edilmektedir) eklenerek Bölüm Erasmus Koordinatörlerine iletilmelidir. Ofisimiz başvuru kabul etmemektedir.

İngilizce belgesi olmayan tüm öğrenciler Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu'nun yaptığı İngilizce sınavına gireceklerdir.

Anlaşmalar listesine ulaşmak için tıklayın.

Erasmus Başvuru Takvimi:

12 Şubat – 12 Mart 2018: Öğrencilerin Fakülte/Bölüm Erasmus Koordinatörlerine belgelerini sunması

22 Mart 2018 (Saat: 13.00): İngilizce Yazılı Sınavı - Sınava girecek öğrencilerin en geç 12.45'te Yabancı Diller Yüksekokulunda bulunması gerekmektedir. Sınav Listening bölümüyle başlayacağı için geç gelen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

23 Mart 2018: İngilizce Yazılı Sınavı ve Sınav sonuçlarının Koordinatörlüğümüze iletilmesi

26 Mart 2018: İngilizce Yazılı Sınavı ve Sınav sonuçlarının ilanı

28 Mart 2018 haftası:İngilizce Konuşma Sınavı ve Erasmus notlarının ilanı

Oryantasyon tarihi daha sonra ilan edilecektir.