Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü

2022-2023 Akademik Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenciler Lisans ve Önlisans Başvuru Sonuçları

2022-2023 Akademik Yılı - Yabancı Uyruklu Öğrenci Lisans ve Önlisans değerlendirmeleri sonuçlanmıştır.

Başvuru sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayarak pasaport numaranızı girmeniz gerekmektedir.

BAŞVURU SONUÇLARI
ONLINE KAYIT
KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
EĞİTİM ÜCRETLERİ VE BANKA HESABI

Not: Sonuç görüntüleme ekranında hata olduğunu düşünüyorsanız veya pasaport numaranız başvuru yaptığınız numara ile eşleşmiyorsa lütfen aşağıdaki e-posta adresinden bize ulaşınız:

İletişim: osaglam@baskent.edu.tr , ouciftci@baskent.edu.tr , aycat@baskent.edu.tr

Başvuru sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz kesin kayıtlarını aşağıdaki kayıt tarihlerine kadar Başkent Üniversitesi, Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisinden veya online olarak yukarıdaki linkten yapabilirler.

Kesin Kayıt Takvimi:

BAŞLANGIÇ TARİHİ

BİTİŞ TARİHİ

İŞLEM

08.08.2022

16.08.2022

ASIL DURUMUNDAKİ ADAYLARIN KAYITLARI

17.08.2022

22.08.2022

YEDEK DURUMUNDAKİ ADAYLARIN KAYITLARI

NOT: Online veya yüz yüze kayıt sırasında yukarıdaki bağlantıda belirtilen belgeleri dosyanıza dahil etmeyi unutmayınız.

- Tahmini Sonuç Belgeleri ile başvuru yapıp kayıt hakkı kazanan öğrenciler orjinal  belgeleri getirdiklerinde  asgari şartları sağlayamazlarsa kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

- Yurtdışında lise öğrenimini tamamlamış Türk Vatandaşlığına sahip çift uyruğu olan öğrenciler e-devlet üzerinden EGM ülke giriş çıkış dökümlerini getirmek zorundadır. Aksi halde kayıtları alınmayacaktır.