2021-2022 Akademik Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenciler Lisans ve Önlisans Başvuruları

Değerli Başkent Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Adayları,

2021-2022 Akademik Yılı Lisans ve Önlisans Programları için Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru süreci başlamıştır. Başkent Üniversitesi Önlisans veya Lisans Programlarına başvurular 02.07.2021 Cuma günü saat 17:00'de sona erecektir.

Başvuru sırasında yüklenmesi gereken belgeler:

1. Pasaport Fotokopisi
  2. Ortaöğretimde okuduğunuz yılların tamamını gösteren Transkript (Not Dökümü)
  3. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi
  4. Geçerli Sınav Belgesi (SAT, YÖS, vb.)
  5. Dil Yeterlilik Belgesi (Seçilen programın koşuluna göre İngilizce veya Türkçe) İngilizce Dil Yeterlilik tablosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.  *

*: Dil yeterliliği olmayan adayların kabul alması durumunda Başkent Üniversitesi Yabancı Diller Okulu tarafından yeterlilik sınavı yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: YÖK’ün 30.03.2021 tarihli yazısı ile mavi kartlı ve uyruğundan biri TC olan çift uyruklu öğrencilerden Öğretmenlik, Hukuk, Tıp, Eczacılık ve Diş Hekimliği programlarına başvuranlar, kontenjanın %10 unu geçmeyecek şekilde olmalıdır.

ÖNEMLİ NOT: Başvurunuzu yaparken choose file kısmından belgelerinizi yüklemeyi unutmayınız.

ÖNEMLİ NOT: Diploma notu ile başvuran adaylar, Sınav belgeleri yerine diplomalarını yükleyerek başvurularını sonlandırabilriler.

Aşağıda verilen linkleri kullanarak başvuru süreci ve programlar ile ilgili detalı bilgi alabilirsiniz

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ
2021-2022 Akademik Yılı Başvuru Takvimi