2020-2021 Akademik Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenciler Ek Kontenjan Lisans ve Önlisans Başvuru Sonuçları

2020-2021 Akademik Yılı - Yabancı Uyruklu Öğrenci Ek Kontenjan Lisans ve Önlisans değerlendirmeleri sonuçlanmıştır.

Başvuru sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayarak pasaport numaranızı girmeniz gerekmektedir.

BAŞVURU SONUÇLARI

Kayıt için gelirken lütfen aşağıdaki bağlantıda belirtilen belgeleri getirmeyi unutmayınız.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
EĞİTİM ÜCRETLERİ VE BANKA HESABI

Başvuru Sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz başvuru sonuç sayfasında belirtilen kayıt tarihlerine kadar Başkent Üniversitesi, Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisinden veya online olarak  aşağıdaki linkten yapabilirsiniz.

ONLINE KAYIT

GCE A Level Tahmini Sonuç Belgeleri ile başvuru yapıp kayıt hakkı kazanan öğrenciler orjinal  belgeleri getirdiklerinde  asgari şartları sağlayamazlarsa kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin eğitimi 2021-2022 Akademik Yılı başlayacaktır.

Diğer Lisans Eğitimi (Tıp ve Diş Hekimliği Hariç) Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin eğitimi 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi başlayacaktır.

BAŞLANGIÇ TARİHİ

BİTİŞ TARİHİ