Erasmus+ 2021/2022 Öğrenci Hareketliliği Başvuruları

Başkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü Erasmus+ Programı 2021/2022 Akademik Yılı Öğrenci Hareketliliği Başvuruları başlamıştır.

Başvuru süreci: 25 Ocak– 12 Mart 2021 tarihleri arasındadır.

Önbaşvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.
Anlaşma Listesine ulaşmak için tıklayınız.

Önemli Not: Başvuru formları bilgisayarda doldurularak, öğrenci tarafından imzalanmalı, eklenecek İngilizce not dökümü (Transkript) yaşanan pandemiden dolayı Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü tarafından Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından temin edilecektir.

Varsa İngilizce Dil Belgesi (TOEFL, YDS, e-YDS, YÖKDİl belgesi kabul edilmektedir) eklenerek ilgili Fakülte, Meslek Yüksekokulu ve Enstitü Sekreterlerine e-posta yolu ile iletilmelidir.  Ofisimiz başvuru kabul etmemektedir.

Akademik Birim Sekreterleri İletişim Bilgileri

İngilizce Dil Belgesi olmayan tüm öğrenciler Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunun yaptığı İngilizce sınavına gireceklerdir. Sınavın yüz yüze veya çevrimiçi yapılmasına şartlara göre karar verilecektir.

Erasmus Başvuru Takvimi:

25 Ocak – 12 Mart 2021: Öğrencilerin ilgili Meslek Yüksekokulu, Fakülte ve Enstitü Sekreterlerine e-posta yolu ile Ön Başvuru belgelerini sunması

Önemli Not 1: İngilizce Yazılı Sınavının yapılma şekli ve tarihi ilerleyen tarihlerde öğrencilerimize duyurulacaktır.

Önemli Not 2: Sağlık Bilimi Fakültesi öğrencileri arasında staj hareketliliğinde HUSBİK Konsorsiyumundan yararlanan öğrenciler, Üniversitemize ayrılan hibe miktarına göre değerlendirilmeye alınabilecektir.

Önemli Not 3: Önceki yıllara ait Erasmus+ İngilizce Sınav sorularını incelemek için Yabancı Diller Yüksekokulu'nda görevli Öğr. Gör. Ayhan Karakurt’a (karakurt@baskent.edu.tr) gmail hesabınızla erişebilirsiniz.