Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü

Erasmus 2022-23 İngilizce Yazılı Sınav Sonuçları

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus İngilizce Yazılı Sınav Sonuçlarını görüntülemek için aşağıdaki bağlantıları kullanınız.

ERASMUS ÖĞRENİM
İNG YAZILI SINAV SONUÇLARI

ERASMUS STAJ
İNG YAZILI SINAV SONUÇLARI

Yazılı Sınavdan 480 ve üzerinde puan alan öğrenciler öğrenim, 450 ve üzerinde puan alan öğrenciler staj hareketliliğinden yararlanmaya hak kazanmıştır.

• İngilizce Yazılı Sınavından  480 ve üzerinde puan almış ve öğrenim hareketliliği başvurusunda bulunan öğrenciler konuşma sınavına katılacaklardır.
  • İngilizce Yazılı Sınavdan 450 ve üzerinde puan almış ve staj hareketliliği başvurusunda bulunan öğrenciler konuşma sınavına katılacaklardır.
  • Husbik Başvurusunda bulunan öğrencilerin sınav sonuçları Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından ilan edilecektir.

Konuşma Sınavı Erasmus notunuza 12.5 puan olarak eklenecektir. (Erasmus Notu= %50 Akademik Ortalama ve Dil Sınav Sonucu (Yazılı %37.5+ %12.5 Konuşma Sınavı Notu)

ÖNEMLİ: Konuşma sınavına girecek öğrenim hareketliliği seçmiş olan aday öğrencilerimiz 25 Mart 2022, Cuma günü saat 09:00 Hukuk Fakültesi Binası, 1. Kat Toplantı Salonunda gerçekleşecektir. Sıralama listeye göre başlayacak olup, her bir saat içinde 20 öğrenci ile mülakat yapılması planlanmaktadır

2022-2023 Erasmus Öğrenim Hareketliliği İngilizce Konuşma Sınavına katılmaya hak kazanan öğrenciler aşağıdaki listede belirtilen sıraya göre sınava girecektir.

Öğrenim Hareketliliği - İngilizce Konuşma Sınavına Girecek Öğrenciler

****İngilizce yazılı sınavından 480-450 aralığında puan alan ve başvuru sırasında staj hareketliliği talebinde bulunmayan öğrencilerin staj hareketliliğinden yararlanma talepleri Üniversitemize ayrılan hibe miktarı belirlendikten sonra bir değerlendirme yapılabilecektir.

Staj Hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin Konuşma Sınavları ileri bir tarihte belirlenip öğrencilerimize duyurulacaktır.

Başarılar Dileriz

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü