Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü

Erasmus+ 24 Projesi Öğrenim Hareketliliği Hibe Dağıtım Sonuçları

Erasmus+ 2024 KA131 kesin Hibe Dağıtım Sonuçları Türk Ulusal Ajansı tarafından açıklanmıştır. Üniversitemize ayrılan hibe doğrultusunda listede Erasmus notuna göre öğrenci numarası olan öğrencilerde;

Hibe Dağıtım Sonuçları:

• 1.-61.sıra arasındaki  öğrenciler Türk Ulusal Ajansı’nın taahhüt ettiği hibe tutarlarına göre hibeli olarak öğrenim hareketliliğinden faydalanacaklardır.
  • 62.-71. sıra arasında ki öğrenciler Erasmus+ hareketliliğinden sıfır hibe/hibesiz olarak yararlanacak öğrencilerdir.

Önemli Not:

Hibe Hakkı kazanmış fakat 2024 Projesi kapsamında Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğinden vaz geçmeyi planlayan öğrencilerin, 21 Temmuz, Pazar günü tarihine kadar Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü posta adresine (uik@baskent.edu.tr) vaz geçtiklerine dair ekte bulunan feragat dilekçelerini göndermeleri rica edilmektedir.  Hareketlilikten faydalanmaktan vaz geçer ve bize bildirmeseniz ileride Erasmus hareketliliğine başvuracak öğrencilerin Erasmus notundan -15 puan düşülecektir.

Unutmamalısınız ki sizden sonra hibe hakkına sahip olabilecek hibesiz öğrenciler, hibe hakkı alamayacaklardır. Bu durum için hassas olmanız beklenmektedir.

Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü