BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü

Erasmus+ 2024 Projesi Staj Hareketliliği

Erasmus+ 2024 KA131 kesin Hibe Dağıtım Sonuçları Türkiye Ulusal Ajansı tarafından açıklanmıştır. Üniversitemize ayrılan hibe doğrultusunda 30 Öğrenci, 60 gün (2 ay takvim günü) sınırı ile Erasmus Staj Hareketliliğinden faydalanabilecektir.  Erasmus Notu sırasına göre; ilk olarak

-              1-30  öğrenciler  Türkiye Ulusal Ajansı’nın taahhüt ettiği hibe tutarları tahsis edildiği takdirde hibeli olarak öğrenim hareketliliğinden faydalanacaklardır.1-30 sıradaki öğrencilerin 27.09.2024 (Cuma günü, saat, 17:00’a) kadar karşı kurumdan Kabul Mektubu almaları beklenmektedir.

-              27.09.2022 tarihine kadar ilk 30 öğrenci Kabul Mektuplarını Koordinatörlüğümüze teslim etmediği taktirde 31.12.2024 tarihine kadar toplamda 30 öğrenci kontenjanı dahilinde karşı kurumdan Kabul Mektubu getirme sırasına göre Staj Hareketliliğinden hibeli olarak faydalanabilecektir.

-              Bunun dışında kalan öğrenciler, karşı kurumdan Kabul Mektubu getirmeleri halinde Erasmus+ staj hareketliliğinden sıfır hibeli/hibesiz olarak yararlanacak öğrencilerdir.

Erasmus Notuna göre Hibe Listesini

2024 Projesi kapsamında Erasmus+ Staj Hareketliliğinden vazgeçmeyi planlayan öğrencilerin,

02. 09.2024, Pazartesi  gününe kadar Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü posta adresine (uik@baskent.edu.tr) vazgeçtiklerine dair dilekçelerini göndermeleri gerekmektedir.

Aksi taktirde sonraki dönem başvurularında  Erasmus Notlarından -15 puan düşülecektir.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü